THE SMART TRICK OF קידום אתרים בגוגל THAT NOBODY IS DISCUSSING

The smart Trick of קידום אתרים בגוגל That Nobody is Discussing

The smart Trick of קידום אתרים בגוגל That Nobody is Discussing

Blog Article

ישנם מספר כלים בהם ניתן למדוד את מהירות האתר שלכם, אך חשוב להבין דבר אחד לפני הכל: הנתון היחידי שבפועל משנה הוא זמן הטעינה בפועל של האתר.

האם ידרש כותב תוכן מקצועי ונישתי בתחום או שכל כותב יוכל לעשות את העבודה?

בשלב הזה, שבו אתם עסוקים בתכנון תהליך הקידום האורגני חשוב יהיה שתבינו כי צריך לייחד התייחסות גם לבניית פרופיל הקישורים:

למי שלא יודע – גוגל לא שולף את תוצאות החיפוש שלו בזמן אמת מרחבי הרשת, אלא רק תוצאות אשר הוא סרק ואינדקס (=הוסיף לאינדקס), שזה בתכלס אומר – מיליארדים של אתרים ודפים מרחבי הרשת (למרות שיש עולם שלם שלא חשוף לגוגל בכלל אבל זה לעניין אחר לחלוטין).

אלא תכל'ס יש לי אתר(ים) שמכניסים כסף ומביאים לקוחות רלוונטיים ומעניינים קראו עוד

אתרים שבהם לא הוגדרו כותרות כשורה גם יקבלו ציון נמוך יותר וגם העכבישים של גוגל יבקרו בהם בתדירות רחוקה (זה נקרא "תקציב זחילה").

לפני שאתם מתחילים בפרויקט קידום אתר, עליכם יהיה לשקף לעצמכם, וגם כמובן ללקוח, את המצב ההתחלתי של האתר.

חשוב להבין: ישנו הבדל בין כותרת המאמר או העמוד שאתם סיפקתם באמצעות מערכת click here הניהול של האתר, ובין תג הכותרת המוצג במנוע החיפוש.

רמת היררכיה שלישית, תחת עמוד הספורט, למשל, תוכל לחלק את נישת הספורט לתת קטגוריות: כדורגל, כדורסל, טניס, כורעף, כדוריד וכו'.

בניגוד לתהליך קידום ממומן, הרי שבקידום אורגני אין לבעל האתר שליטה על קישורי האתר שיוצגו בדף תוצאות החיפוש, אולם ישנן לא מעט פעולות שיכול בעל האתר לבצע על מנת לעודד את מנוע החיפוש לייצר קישורי אתר כאלה.

אולם, ההסכמה הרווחת היא שמנוע החיפוש של גוגל היה רוצה לדרג גבוה אתרים שהם בטוחים לשימוש, שמכילים תוכן איכותי ובעל ערך לגולש, שהם סמכותיים בתחומם ומומחים בתחומם, שהם מותאמים לגלישה ממכשירים ניידים ומציעים חווית שימוש מעולה, נטענים מהר, בעלי תוכן מקורי ולא משוכפל, בנויים בצורה היררכית נכונה ומאפשרים לגולש לנווט בהם בקלות, שהתנהגות הגולשים הקודמים שנכנסו לעמודי האינטרנט האלו מצביעה על שביעות רצון, ועוד מלא פרמטרים שונים שבהם, אנו משערים, שגוגל ישתמש על מנת לדרג את תוצאות החיפוש.

אם ישנה הצדקה כזאת, על מקדם האתרים לפעול מול הגורמים הטכניים אשר מנהלים את התשתית הטכנולוגית של האתר, וליישם זאת.

יש לך אתר שלדעתך טוב יותר מהאתרים ברשימה?" התשובה שלכם כמובן צריכה להיות כן! אבל לא תשובה מילולית, אלא במעשים!

אולם, האתגר האמיתי של מנוע החיפוש הוא להחליט באיזה סדר להציג את תוצאות החיפוש שכבר קיימות באינדקס לגולשים השונים. כיצד יודע, אם כן, מנוע החיפוש איזו מתוצאות החיפוש היא רלוונטית לשאילתא שביצע הגולש?

Report this page